A póréhagymát vékonyan felkarikázzuk, a csirke bőrét lehúzzuk. Másfél liter vízben megfőzzük a leveskockákat, teatojásban beletesszük a fűszerkeveréket, a póréhagymát, a csokorban hagyott petrezselymet, végül a csirkehúst, és megsózzuk, megborsozzuk. Lefedjük, lassan felforraljuk, majd takaréklángon, gyöngyöztetve főzzük tovább. Amikor a hús megpuhult, kivesszük a petrezselymet és a fűszerkeveréket. Egy tálra tesszük a csirkehúst, hűlni hagyjuk, majd lefejtjük a csontról, és kis kockákra vágjuk. Visszatesszük a levesbe, megborsozzuk, és beletesszük a langyos vízben áztatott és leöblített mazsolát. Összekeverjük, és még néhány percig kislángon főzzük.
Szia!
Óra és Naptár
Ez itt a Just Like You Homepage! (Hogy mi is ez?- Nézd meg a GY.I.K. menüben!)